Ajankohtaista

Taljan sukuseura

AikaTapahtumaPaikka
Kevät 2022Vuosikokous 2022Ilmoitetaan myöhemmin
Kesä 2022Kesätapahtuma 2022Ilmoitetaan myöhemmin
Kaikki tapahtumat järjestetään Korona-ohjeistuksen puitteissa, muutokset ovat mahdollisia! – Seuraa sivustoamme!

Lue myös jäsenkirjeet!

Pitäjäseurat

AikaTapahtumaLisätietoja
Vuosi 2021Vuoksenranta-seuran tapahtumakalenteri 2021Vuoksenranta-seuran suunnitelma vuodelle 2021
Vuosi 2021Antrea-seuran tapahtumakalenteri 2021Antrea-seuran tapahtumakalenteri

Sukuseurat

Lähellä asuneiden sukujen ajankohtaisia asioita ja vuosisuunnitelmia pääset katsomaan heidän sivuiltaan:

Karjalaisten Sukuyhteisöjen Liitto

AikaTapahtumaLisätietoja
3.2.2022
alkaen
Karjalainen sukuni -webinaarisarja jatkuuKarjalainen sukuni -webinaarisarja jatkuu ensi vuonna. Ensimmäisen luennon aiheena torstaina 3.2.2022 on karjalaiset nimet, joista luennoivat Santeri Palviainen ja Mikko Kuitula. Toinen webinaari pidetään torstaina 3.3.2022, jolloin esittelyvuorossa on Sortavalan Pulli-suku. Ovaskan sukuseuran tarina kuullaan torstaina 7.4.2022. Sekä Sortavalan Pullit että Ovaskan sukuseura viettävät ensi vuonna juhlavuottaan.
12.–13.3.2022Valtakunnalliset sukututkimuspäivätSuomen Sukututkimusseura järjestää valtakunnalliset sukututkimuspäivät Suku 2022 Kuopion Musiikkikeskuksessa. Tapahtuman teemana on geneettinen sukututkimus. Lisätietoa linkistä Suku2021.com.
2.4.2022KSYLin kevätseminaariKSYLin kevätseminaari järjestetään lauantaina 2.4. klo 12–15. Seminaarin aihe on vielä avoin. Tarkoituksenamme on tuoda keskusteluun uusia näkökulmia, jotka perustuvat tutkimukseen ja liittyvät karjalaisuuteen ja karjalaisten ja heidän jälkeläistensä elämään uudessa ympäristössä ja yhteiskunnan muutoksissa. Karjalaisen kulttuurin ylläpito ja siirtäminen seuraaville polville on tärkeä lähtökohta.
11.4.2022Sukututkimuksen päiväSuomen Sukututkimusseura on ehdottanut, että vuosittain 11.4. vietetään sukututkimuksen päivää. Mitään pysyvää järjestelyä ei perusteta, mutta jokainen sukuseura tai -yhdistys voi viettää sukututkimuksen päivää omalla tavallaan, jos ei samana päivänä, niin vaikkapa samalla viikolla. Alustavasti on sovittu, että valtakunnalliset sukututkimusyhdistykset julistavat sukututkimuksen päivän 10.12.2021. Karjalaisten Sukuyhteisöjen Liitto on mukana julistamisessa.
Syys – lokakuuSukujen päiväTilaisuudessa keskitytään sukuyhteisöjen toiminnan kehittämisen kannalta olennaisiin asioihin.
Loka – marraskuuVuosikokousKarjalaisten sukuyhteisöjen liiton sääntömääräinen vuosikokous.

Karjalaisten Sukuyhteisöjen Liiton tapahtumat löytyvät sivulta Sukujen tapahtumat.

Karjalaisten Sukuyhteisöjen Liiton sukututkimukseen liittyen on työstetty n. 13 min esittelyvideo. Videon on koostanut ja toteuttanut Taljan sukuseuran puheenjohtaja Risto Talja KSYL:n hallituksen jäsenenä. Video löytyy YouTube:sta oheisesta linkistä.

Muut tapahtumat

AikaTapahtumaLisätietoja

Karjalan Liitto

Karjalan Liiton tahtumakalenteriin pääset tästä linkistä.

Theme: Overlay by Kaira
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com