Jäsenkirje – Helmikuu 2020

Hei Taljan suvun jäsen!

VUOSIKOKOUS 2020 JA TIETOISKU DNA-SUKUTUTKIMUKSESTA

Taljan sukuseuran vuosikokous järjestetään sunnuntaina 19.4.2020 klo 13:00 Vierumäen Matka-keitaalla. Vuosikokouksen yhteydessä saamme myös tietoa DNA-sukututkimuksesta luennoit-sijana Erkki Kiuru Lahden seudun sukututkijat ry:stä. Liitteenä kokouskutsu, jossa lisätietoa. SIIRRETTY KESÄTAPAAMISEN YHTEYTEEN la 29.8.2020!!

SUKUSEURAN KESÄTAPAAMINEN

Sukuseuramme kesätapaaminen järjestetään tänä vuonna la 29.8.2020 Vuolenkoskella Heinolassa. Tapaamisen ensisijainen tarkoitus on tutustua toisiimme ja vaihtaa kuulumisia. Ja ehkäpä keksimme myös jotakin leikkimielistä kisailua ja tietovisaa sukuumme liittyen 😉. Kutsu ja lisätietoa tästä kesäkuussa.

MUUT VUODEN 2020 TAPAHTUMAT

Tänä vuonna emme sukuseurana lähde kotiseutumatkalle Kannakselle Vuoksenrantaan, mutta ensi vuonna järjestämme taas oman sukuseuran kotiseutumatkan.

Vuoksenranta-seura ry järjestää perinteisen talkoomatkan Vuoksenrantaan 21.-23.5.2020. Lisätietoa tästä Vuoksenranta-seuran sivuilta. Lisäksi Vuoksenranta-seura on järjestämässä syksyllä jäsenmatkan Pietariin tervehtimään Vuoksenrannan Kankaalan kirkon kelloja.

80-vuotiasta Karjalan liittoa juhlistetaan Karjalaisilla kesäjuhlilla 12.–14.6.2020 Helsingissä. Päätapahtumat ovat Finlandia-talossa, mutta ohjelmaa on myös Karjalatalossa Käpylässä. Kulkue lähtee Senaatintorilta ja hengelliset tilaisuudet ovat Tuomiokirkossa, Temppeliaukion kirkossa ja Uspenskin katedraalissa. Lisätietoa Karjalan kunnaat -jäsenlehdessä ja Karjalan Liiton sivuilta.

JÄSENMAKSU 2020

Vuoden 2020 jäsenmaksuksi päätettiin edellisessä vuosikokouksessa 20,- €/henkilö. Halutessanne voitte maksaa myös Karjalan liitto ry:n jäsenmaksun sukuseuralle ja tilitämme jäsenmaksun edelleen Karjalan liitolle. Mikäli maksatte useamman henkilön jäsenmaksun ja/tai Karjalan liiton maksun, pyydämme epäselvyyksien välttämiseksi kirjoittamaan maksun viestikenttään mitä maksatte. Liitteenä lasku jäsenmaksun maksamiseksi.

SUKUSEURAN JÄSENET JA JÄSENKIRJE

Sukuseuran hallitus päätti kokouksessaan 15.2.2020, että jatkossa postitamme jäsen-kirjeemme vain sukuseuran jäsenmaksua maksaville Taljan suvun jäsenille. Sähköpostitse lähetämme kuitenkin mielellämme jäsenkirjeemme kaikille sukumme jäsenille. Sähköpostitus-listallemme pääset ilmoittamalla sähköpostisi sukuseuran sihteerille taljatia@gmail.com. Lisäksi tavoitat meidät Facebookissa, ryhmä löytyy Facebookista nimellä Taljan sukuseura ry.

Tapaamisiin yhteisissä tapahtumissamme ja hyvää talven jatkoa!

Sukuseuran hallitus

Theme: Overlay by Kaira
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com